Diumenge
26 de Maig de 2019
09:02:50

Actualitzar

Seu electrònica

Avís legal

Política de Privadesa

Aquesta institució té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, tant dels usuaris que es relacionen amb la seua Administració com dels propis empleats públics al seu servici.

En aquest sentit, el tractament de les dades de caràcter personal que s'arrepleguen a través d'aquest domini se subjecta al disposat en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal. L'interessat podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establits per la legislació vigent.

Per a qualsevol dubte sobre la política de privadesa anteriorment expressada pot posar-se en contacte amb aquesta institució mitjançant els mitjans descrits en l'apartat de "Contacte".

 

Termes i condicions d'ús

Es considera usuari del present lloc web a qualsevol que accedisca i utilitze el mateix. La condició d'usuari comporta la total acceptació de les condicions establides en el present Avís Legal i en les especials que puguen establir-se per a determinats servicis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromís d'ajustar la seua actuació a les citades condicions i a observar el disposat per la normativa legal, així com a les instruccions i avisos que es posen en el seu coneixement.

Aquesta institució no és responsable dels continguts enllaçats i que es troben fora de la seua web, en webs de tercers, als quals es puga accedir mitjançant enllaços situació per a l'ampliació d'informació o com ajuda complementària. Aquest tipus d'enllaços permeten ampliar la informació relativa a una matèria que s'està tractant, en cap moment aquest suggeriment es converteix en obligatorietat, sent el titular d'aquesta web no responsable del contingut ni de la prestació de servicis realitzada per tercers. En relació amb la protecció de dades, aquesta institució no serà responsable dels fitxers proporcionats per l'usuari a tercers encara que aquests es troben enllaçats des d'aquest lloc.

Aquesta institució no es fa responsable de danys o perjudicis derivats d'interferències, avaries, omissions, interrupcions o desconnexions del funcionament del sistema electrònic, sempre que aquests fets siguen motivats per causes alienes, inherents per problemes d'ajustament o tècnics. La intromissió de terceres persones així com el dany causat per virus informàtics queden fora del control d'aquesta Institució.

La informació administrativa facilitada a través d'aquesta web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions i actes que hagen de ser publicats en els diaris oficials.